شیره یکی از فراوردههای مهم میوههای شهددار مثل انگور، خرما، توت، سیب و انجیر است. شیره، عصاره میوه است لذا خواص اصلی میوه را بهصورت مضاعف دارد. طبع انواع شیرههای معروف که ذکر شد همگی دم است و یکی از بهترین مواد غذایی برای خونسازی است. طبع شیره انگور دم متعادل است. طبع شیره خرما دمی است که به صفرا نزدیک است. طبع شیره توت دمی است که ریح آن قوی تر است. طبع شیره انجیر دمی است که ریح آن ضعیفتر است. در این میان شیره انگور بهترین و بقیه در مراتب بعدی قرار دارند. شیره خرما بهسادگی از خرما جدا و گرفته میشود و نیاز به پختن ندارد. شیره سیب، توت و انجیر هم با پختن ساده آماده میشود اما تهیه شیره انگور نیاز به مهارت بیشتری دارد. شیره انگور طبیعی کمی مزه ترش دارد بنابراین شیره انگور کاملاً شیرین طبیعی و خالص نیست. بهترین شیرهها به ترتیب خاصیت عبارتاند از انگور، توت، خرما و سیب. شیره انجیر به دلیل داشتن طبع مره چندان توصیه نمیشود.
طبع: دم
خواص: مهمترین خاصیت شیره، خونسازی و تقویت عمومی بدن است.
نحوه مصرف: روشهای متفاوتی برای مصرف شیره وجود دارد. سادهترین روش مصرف خوراکی آن بهصورت خالی و یا همراه نان است. تهیه انواع حلوا، استفاده کردن بهعنوان شیرینکننده و مصرف همراه با کره، خامه یا روغن زرد و یا بادام و گردو روشهای دیگر مصرف شیره است. همچنین ترکیب ماست و شیره یک غذای مقوی و چاقکننده است. مصرف شیر و شیره نیز هم خاصیت چاقکنندگی دارد و هم به استخوانسازی بدن کمک میکند.
کیفیت |
طبیعی |
---|---|
وزن |
650 گرم |
- تقویت بینایی
- رفع سردردهای ناشی کمخونی
- رفع سوءهاضمه
- رفع یبوست
- تقویت استخوان
- تقویت قوای جنسی
- تقویت حافظه
- تقویت اعصاب
- تقویت سیستم ایمنی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.